Nicolo Napoli, demis pentru a noua oară de la FCU Craiova. Cine este noul antrenor

Nicolo Napoli, demis pentru a noua oară de la FCU Craiova. Cine este noul antrenor

FC Voluntari s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut în deplasare, de FCU Craiova, scor 4-2 după loviturile de departajare.

În semifinale, FC Voluntari va juca împotriva surprizei din liga secundă, Corvinul Hunedoara.

Situaţia de la FCU Craiova este foarte tensionată, iar patronul a decis să schimbe din nou pe banca tehnică.

Cei de la Digi Sport scriu că Nicolo Napoli a fost demis, iar noul antrenor este Eugen Trică, care va bifa al patrulea mandat pe banca tehnică a trupei lui Adrian Mititelu.

"(n.r. dacă ar mai reveni la FCU Craiova) Toţi mă întreabă lucrul acesta. Ştii ce le-am zis? Că da. Mă doare că m-au dat afară, dar m-aş întoarce. E vorba de Craiova, înţelegi? Eu acolo vreau să antrenez. Pe o perioadă lungă, nu două-trei-cinci-şase etape.

(n.r. când a fost demis după promovare) Nu aşa se face. A promovat, lasă-l câteva luni şi vezi cum se comportă la Liga 1, că e alt nivel. Nu îţi convinge, strânge-i mâna şi la revedere. Am simţit-o atunci ca o bătaie de joc la adresa mea. Şi acum mă doare. Nu se face aşa.

Toată lumea, suporterii, toţi mă vor, lasă-l să continue că ţi-a promovat echipa. Lasă-l 5 etape, ce pierzi? Nu ai încredere în el sau ce? ", a spus recent Eugen Trică, la Un Podcast.

 

Afla mai multe desprenapolitricafcu craiovaliga 1
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt