Teatrul de Comedie va transmite reprezentaţii live din sala de spectacol - Focus Prima TV

Teatrul de Comedie va transmite reprezentaţii live din sala de spectacol

Masks with the theatre concept

Cinci reprezentaţii ale Teatrului de Comedie din repertoriul actual vor fi transmise live, din sala de spectacol, în cadrul unui proiect derulat împreună cu platforma Picior de Play.

“Teatrul de Comedie îşi propune să aducă producţiile de comedie direct în casele spectatorilor, prin organizarea unor transmisii live din sala de spectacol. Astfel, oriunde s-ar afla, publicul nostru va putea fi în acelaşi timp şi la teatru. Proiectul vine în întâmpinarea spectatorului, pentru a-i facilita accesul la reprezentaţiile teatrului, indiferent de prezenţa fizică sau de grija achiziţionării biletului, mai ales în contextul noilor reglementări prin care accesul publicului în sala de spectacol se realizează în limita a 50% din capacitatea maximă a spaţiului”, se arată într-un comunicat al Teatrului de Comedie transmis, marţi, AGERPRES.

Primul spectacol care va putea fi urmărit live, “Diseară la 7” de Aurelian Bărbieru, în regia lui Chris Simion-Mercurian, va fi prezentat duminică, de la ora 19,15. Din distribuţie fac parte actorii Alexandru Conovaru şi Ilona Brezoianu.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share