Circuit turistic în „Bella Italia”

Circuit turistic în „Bella Italia”

Vremea bună a dat start vacanţelor! Iar românii sunt din ce în ce mai tentaţi să descopere locuri noi, în perioade scurte de
timp, după ce au stat mai mult acasă, din cauza pandemiei. Aşa că, la mare căutare sunt acum circuitele oferite de agenţiile de turism. În ţară sau în străinătate, cu avionul sau cu autocarul, turiştii români se bucură de mai mai multe oraşe într-o singură vacanţă.

Acest grup de turişti români se află de câteva zile în Italia. După ce s-au plimbat pe Coasta Amalfi şi au descoperit
frumoasa Sicilia, se îndreaptă acum spre o nouă aventură

Iar turiştii sunt extrem de încântaţi că aceste circuite le oferă posibilitatea să vadă mai multe locuri frumoase într-o singură
vacanţă. În pandemie cei mai mulţi români au descoperit destinaţiile exotice, departe de casă, iar aceastră preferinţă se menţine şi acum, însă oamenii au început să fie interesaţi şi de alte destinaţii noi şi deosebite.

Un circuit de zece zile, cu avionul, pe coasta de Est a Americii costa puţin peste 2.200 de euro. În schimb însă, un circuit de cinci zile cu autocarul în Muntenegru şi Albania costă puţin peste 300 de euro de persoană - cu totul inclus. Iar o vacanţă de 8 zile, cu autocarul în Viena, Praga şi Castelele Boemiei costa 342 de euro de persoană. Pentru o săptămână cu avionul în Ţările Nordice un turist scoate din buzunar 665 de euro.

Iar rezervăriile pentru vacanţa de Paşte sunt pe ultima sută de metri.

Circuitele se organizează pe tot parcursul anului, cele mai multe fiind din mai până în septembrie. În această perioadă
turiştii care fac rezervări primesc şi reduceri consistente.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt