Val de nereguli în intervenția salvatorilor – Focus Prima TV

Val de nereguli în intervenția salvatorilor

Sursa: martor

Apar imagini noi cu intervenția pompierilor de la incendiul din Constanța! Pe o filmare de amator se vede cum victima este resuscitată pe asfalt. Sunt imagini care stârnesc controverse. Și mai șocant este faptul că victima a fost ridicată de mâini și de picioare pentru a fi mutată. Nu s-au folosit nici targa și nici gulerul cervical pentru imobilizare iar totul s-a întâmplat sub privirile soțului.

Aceste imagini au fost filmate imediat după ce femeia s-a prăbușit pe asfalt! Din balconul în flăcări se desprindeau bucăți de tâmplărie de plastic arzând care cădeau pe trotuar.

Primii pompieri ajunși o mutau pe femeie câțiva metri în lateral iar pe filmare se poate observa cum un angajat SMURD și un pompier o iau de mâini și de picioare. Pompierii constănțeni se apără și spun că nu a mai fost timp pentru protocoale medicale ce implică targa și mobilizarea gâtului cu guler cervical.

Sunt aspecte care vor fi investigate de procurorii militari care au preluat ancheta în acest caz. Astazi, sefii ISU Dobrogea au întocmit lista tuturor ofițerilor și subofițerilor care au participat la misiunea de stingere a incendiului de pe Bd. Mamaia, de unde pentru a-și salva viața, femeia s-a aruncat de la balcon.

Între timp, rudele femeii prăbușite de la balcon se pregătesc de înmormântare. Trupul neînsuflețit a fost luat de la morgă și depus la Cimitirul Central.

Soțul femeii n-a mai fost văzut de două zile. Familia și apropiații spun că în continuare bărbatul nu își poate reveni după pierderea soției.

Încendiul de la Constanța și misiunea pompierilor care au intervenit fără cele necesare într-un bloc cu 7 etaje sunt acum obiectul a 4 anchete, dintre care două, penale.

Total
0
Shares
Total
0
Share