Localitățile Otopeni, Berceni și Brănești intră în carantină din această seară - Focus Prima TV

Localitățile Otopeni, Berceni și Brănești intră în carantină din această seară

DSP Brasov

Localitățile ilfovene Berceni, Brănești și Otopeni intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând de joi, ora 22:00. Cele trei localități au depășit indicele de infectare de 6 la mia de locuitori. Ordinul de carantinare a fost aprobat de șeful DSU Raed Arafat.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară:

– Hotărârea nr. 31 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Berceni, cu satul aparținător Berceni, județul Ilfov;

– Hotărârea nr. 32 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Brănești, cu satele aparținătoare Brănești, Islaz, Pasărea și Vadu Anei, județul Ilfov;

– Hotărârea nr. 33 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Otopeni, județul Ilfov.

Total
0
Shares
Total
0
Share