Adrian Ţuţuianu, la România politică: ”Nu au existat discuţii privind candidaturile lui Ciolacu sau Ponta la primăria Capitalei”

Adrian Ţuţuianu, la România politică: ”Nu au existat discuţii privind candidaturile lui Ciolacu sau Ponta la primăria Capitalei”

Invitat în cadrul emisiuni România politică, Adrian Ţuţuianu, secretarul general adjunct al Guvernului a declarat că Gabriela Firea va fi candidatul PSD la primăria Capitalei, şi că nu a existat niciun fel de discuţie pentru o eventuală candidatură a lui Marcel Ciolacu sau Victor Ponta.
De asemenea, Ţuţuianu a mai precizat că Robert Negoiţă va candida din partea PSD la Primăria sectorului 3.
”PSD nu şi-a anunţat candidaţii în niciun judeţ. Evident că există o analiza făcută în fiecare judeţ şi ştim foarte bine cine sunt candidaţii cu cele mai mari şanse de câştig. La Bucureşti doamna Firea conduce organizaţia, şi-a exprimat interesul pentru o candidatură şi a şi argumentat de ce îşi doreşte această candidatură. Partidul a discutat despre asta în perioada anterioară şi Marcel Ciolacu a declarat de mai multe ori că este candidatul Partidului.
În niciun caz nu există o candidatură a lui Marcel Ciolacu la Primăria Capitalei. Este o chestiune care nu s-a discutat niciodată în partid şi nu ştiu de unde a parut. Nu există nicio soluţie de tipul Victor Ponta. La fel, nu pentru că Victor Ponta nu ar putea să fie un candidat la Primarie, dar el nu este în PSD. Nu am desemnat deocamdată candidaţii nici la sectoarele din Bucureşti. Domnul Negoiţă va candida din partea PSD”, a precizat Ţuţuianu, la emisiunea Larisei Bernaschi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt